Петок од Цветната седмица

Петок од Цветната седмица

"Петок од Цветната седмица"

На 30.03.2018 година, Неговото високопреосвештенство митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово служеше Големо повечерие со канонот на свети Андреј Критски, посветен на Лазаревото воскресение.