Архимандрит Андреј Конанос               Кажи му едно топло „добро утро“ на соседот. Научи да пиеш кафе со твојот човек. Смеј се со соседот. Погледни ја новата топка на твоето дете. Кажи ѝ една пофалба на твојата ќеркичка која се вратила од училиште. Бакни ја твојата жена за мусаката и... Continue Reading →

Повеќе ...