„Православна Ризница“ на Македонско радио 1. Секоја Среда од 18:30 ч. Што е вистина?  (1 дел, 20 мин.). Екипата на Македонско Радио во состав: уредник: Ирена Кепеска, тон-мајстор: Весна Спасовска, спикери: Часлав Митрички, Анета Трпевска, подготви одлично обработена емисија со текст од предавање на протоереј Грегори Халам: Што е вистина?

Повеќе ...