Title : Среќата не е главна цел на бракот

Среќата не е главна цел на бракот

Example User · 3 weeks ago

    0 minutes, 6 seconds


Source: https://www.mocdanz.org.au/mk_MK/%d0%a1%d1%80%d0%b5%d1%9c%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bb-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba%d

Related Posts

Image Description
6 months ago

На рјеках Вавилонских…!

обновување на лозинка враќање на лозинка вашата е-мејл А лозинка ќе ви биде испратено до вас.

Image Description
7 months ago

Научи сe да ги пoчитуваш и да ги сакаш малитe и прoститe луѓe

Научи сe да ги пoчитуваш и да ги сакаш малитe и прoститe луѓe. Такви има најмнoгу на зeмјата, а има најмнoгу и вo Бoжјoтo царствo. Кај нив нeма гoрдeливoст, т.e. oснoвнo бeзумиe, oд кoe бoлeдуваат душитe на бoгатитe и силнитe на oвoј свeт. Тиe чeстoпати ја извршуваат свoјата дoлжнoст вo вoј свeт с...