Title : Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (3-та Недела по Педесетница)

Света Литургија во црквата Света Злата Мегленска во Хоперс Кросинг (3-та Недела по Педесетница)

Example User · 1 month ago

    0 minutes, 6 seconds


Source: https://www.mocdanz.org.au/mk_MK/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b2%d0%be-%d1%86%d1%80%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%

Share:

Example User

All author posts

Related Posts

Image Description
6 months ago

Православна веронаука за македонските ученици во државните училишта во Нов Јужен Велс, Австралија

Македонската православна црква – Епархија за Австралија и Нов Зеланд, од неодамна стана одобрен провајдер за православна веронаука на Министерството за образование на Нов Јужен Велс, Австралија. Специјалното верско образование (СРЕ) е доброволна (факултативна) програма во државните училишта во Нов Ј...

Image Description
7 months ago

Поглаварот на Коптската Црква го критикуваше претседателот на Египет

ПОГЛАВАРОТ НА КОПТСКАТА ЦРКВА ГО КРИТИКУВАШЕ ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЕГИПЕТ Поглаварот на Коптската Црква, патријархот Тавадрос II, го критикуваше претседателот на Египет Мухамед Мурси за неспособноста на државата да го заштити христијанското малцинство во државата, соопштува Седмица.ru. Коптскиот лидер из...