Таг: Гомор

Гомор

Хомосексуалноста и Православната црква - новиот Содом и содомитите - Архимандрит Рафаил (Карелин)

Хомосексуалноста и Православната црква - новиот Содом и содомитите - Архимандрит Рафаил (Карелин)

Зошто хомосексуалноста и Православната црква не можат заедно? Содом и Ерусалим, темнина и светлина, разврат и морал. Каде што маршираат содомитите без совест и морал гревот победува. Содомските паради се само локални сукоби, борбени извиднниц...