Таг: Истакнати

Истакнати

Иселеничка годишна средба во манастирот „Св. Вознесение Христово“ во с. Драгобраште - виничко

Иселеничка годишна средба во манастирот „Св. Вознесение Христово“ во с. Драгобраште - виничко

{artsexylightbox singleImage="images/stories/13-08-17/1.jpg" path="images/stories/13-08-17/" previewHeight="150" previewWidth="200"}{/artsexylightbox} Иселеничка годишна средба во манастирот „Св. Вознесение Христово“ во с. Драгобраште -...