Таг: Мајка Божја

Мајка Божја

Воведение на Пресвета Богородица – Пречиста

Воведение на Пресвета Богородица – Пречиста

г. Јосиф, митрополит Тетовско-гостиварски 04.12.2017 г. ГостиварСите сме храм Божји!Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух! ... и вие сами, како живи камења, изградувајте од себе духовен дом... Петр. 2,5).Драги браќа и сестри,...