Таг: Молитви

Духовност / Духовност - 1 week ago

МОЛИТВА ЗА ПОЧИНАТИТЕ ЧЕДА!

МОЛИТВА ЗА ПОЧИНАТИТЕ ЧЕДА Господи Исусе Христе, Боже наш, Владико на животот и смртта, Утешителу на неволните, co скрушено и смирено срце прибегнувам при Тебе и Ти се молам: Спомни го, Господи во Твоето Царсгво Твојот починат служител (служ...