Таг: МПЦ-ОА

МПЦ-ОА

Божикно послание

Божикно послание

† СТЕФАНПО МИЛОСТА БОЖЈААРХИЕПИСКОП ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ,ЗАЕДНО СО СВЕТИОТ АРХИЕРЕЈСКИ СИНОД,ПО ПОВОД БОЖИКНИТЕ ПРАЗНУВАЊА,ИСПРАЌА МИР И БЛАГОСЛОВ ОД БОГАДО СВЕШТЕНОСЛУЖИТЕЛИТЕ,МОНАШТВОТО И ДО СИТЕ ЧЕДАНА МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА Христос...