Таг: Панорам

Панорам

Кучевишкиот манастир Свети Архангели

Кучевишкиот манастир Свети Архангели

Локација: село Кучевиште Област: Скопска Црна Гора Регион: Скопско 3D Панорама Поглед однадвор: Aрхитектонска хармонија и духовен спокој Долж меѓата на безмалку правоаголното манастирско двориште се наоѓаат стариот северен конак, јужниот –...