Таг: Прашања до свештеникот

Прашања до свештеникот

ДОБИВ ВЕСТ, БРЕМЕНА СУМ – ДА ПРЕКИНАМ СО ПОСТЕЊЕ? (На ваши прашања одговара отец Горан Стојчевски) (

ДОБИВ ВЕСТ, БРЕМЕНА СУМ – ДА ПРЕКИНАМ СО ПОСТЕЊЕ? (На ваши прашања одговара отец Горан Стојчевски) (

Здраво – покајание, Ме интересира одговор на едно прашање, па ако сте во можност, молам да ми одговорите. Доколку жената што почнала да пости, во текот на почетокот на постите разбере дека е бремена, дали треба да продолжи да пости или смее...