Таг: современ

современ

Размислување за великиот пост - во современиот свет

Размислување за великиот пост - во современиот свет

Евидентно е дека во нашиот народ има се повеќе луѓе што постат, овој број е далеку поголем, отколку во периодот пред трииесет - четириесет години. Тој факт секако значи дека се повеќе луѓе сакаат духовно да го осмислат својот живот во рамките...