Таг: Свети Василие Велики

Свети Василие Велики

Љубовта е во единството

Љубовта е во единството

Елате, благословени од Мојот Отец; наследете го Царството, приготвено за вас од почетокот на светот.(Матеј 25,34)Драги браќа и сестри,Од нашата земја Македонија дојдовме при Вас во Виена, во третата подготвителна недела позната како Месопусна недела...