ОГЛЕДАЛО

NEWSPAPER / MAGAZINE / RSS AGREGATOR


[Видео] Се симна благодатниот оган

[embedded content]Денес, Велика сабота 2018 година, во 13:17 часот по македонско време, во Кувуклијата во Ерусалим се симна благодатниот оган. Неговата Светост, Патријархот Теофил III Ерусалимски го предаде на верните кои во молитва го очекуваа ов...


Take Me Top
Copyright © 2017 Ogledalo   |   All Rights Reserved   |   Designed By Zoran shefot Bogoevski