Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка

Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка

Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка

"Утрена богослужба со Чин на погребение во Крива Паланка"

На 6 април 2018 година, во храмот на свети Димитриј во Крива Паланка, митрополитот Кумановско-осоговски г. д-р Јосиф служеше великосаботна Утрена богослужба со Чинот Погребение на Господ наш Исус Христос.