{artsexylightbox singleImage="images/stories/09-08-18/1.JPG" path="images/stories/09-08-18/" previewHeight="150" previewWidth="200"}{/artsexylightbox}

Вечерна на „Св. вмч. Пантелејмон“ во с. Пантелеј - кочанско

На 08. 08. 2018 година, Св. Климент Охридски, св. Седмочисленици, св. вмч. Пантелејмон, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во солужение на свештеници од кочанското архиерејско намесништво, во манастиртот посветен на „Св. вмч. Пантелејмон“ во с. Пантелеј - кочанско,