Изданието „Богородичен псалтир со молебен и акатисти“, е дел од богослужбената литература, но тоа е воедно и книга за лична употреба. Во него се поместени Молебниот канон на Пресвета Богородица, Богородичниот псалтир, како и Акатистите на сите Богородични празници. Со надеж дека ова мала книга ќе стане дел од вашиот живот, дел од вашето секојдневно... Continue Reading →

Originalen post ...