Збогатете ја вашата библиотека со душеполезни текстови од изданијата на Лесновска библиотека

Книги кои ги има на залиха:

,,Господи очисти ги моите гревови” -150 ден.

,, Кој не’ укорува тој ни подарува” – 150 ден.

,,Како да достигнеме светост” – св Јован Кронштатски -150 ден.

,,Како да живееме во Христа” -150 ден

,,Совети за спасение во денешниот свет” – старец Пајсиј – 150 ден.

,,Духовно отечки поуки” – старец Ефрем Филотејски -250 ден.

,,Господи Ти си мојот живот” – старец Сава Псково Печерски -250 ден.

,,На чистите се’ им е чисто” старец Виталиј Сидоренко – 200 ден.

„На дверите на вечноста“ – Лаврентиј Черниговски – 250 ден.

,,Луѓе Божји и зли духови” – 200 ден.

,,Света тајна брак” – 150 ден.

,,Православието и религијата на иднината” – Еромонах Серафим Роуз – 250 ден.

,,Слава на Бога за се’ ” – св Јован Златоуст 250 ден.

,,Да ги оживееме срцата за Бога” – старец Јован Крестјанкин -300 ден .

,,Житие и чудеса на св. Јован Шангајски” -300 ден.

,,Црковен живот за почетници” – 100 ден.

Православен молитвеник – 100 ден.

&

Со секоја купена книга се помага поскорото излегување од печат на нов наслов од Лесновска Библиотека.

На пет купени книги добивате една гратис!

&

&

Подготви Мина Даниловска

Originalen post ...