На 28 април 2019 година, во митрополитскиот соборен храм на свети Никола во Куманово, митрополитот Кумановско-осоговски г. Јосиф, служеше голема пасхална Вечерна.

Христос воскресна!
Навистина воскресна!

Повеќе ...