{artsexylightbox singleImage="images/stories/24-04-19/1.JPG" path="images/stories/24-04-19/" previewHeight="150" previewWidth="200"}{/artsexylightbox}

Литургија на претходно осветени дарови на Велика Среда во Штип

На 24. 04. 2019 година, Велика Среда, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од Штип, во Соборниот храм „Св. Николај“ во Штип, отслужи литургија на претходно осветени дарови и одржа пригодно слово.

Повеќе ...