{artsexylightbox singleImage="images/stories/03-05-19/1.JPG" path="images/stories/03-05-19/" previewHeight="150" previewWidth="200"}{/artsexylightbox}

На Источен Петок – Балаклија во Добра Вода - кочанско

На 13. 04. 2018 година - Животворен Извор на Пресвета Богородица - Источен Петок – Балаклија, Неговото Високопреосвештенство Митрополитот Брегалнички г. Иларион, во сослужение на свештеници од кочанското архиерејско намесништво, во манастирот „Св. Богородица“ во месноста Добра Вода – кочанско, отслужи света воскресенска архиерејска литургија.

Повеќе ...