Повардарската епархија Ви ја препорачува книгата „Најдобриот воспитувач“, во која преку редици на примери од секојдневниот живот ја сознаваме смислата на добродетелите и гревот. Преку вистински настани, преку словата на светителите, преку мислите на големите умови, на секоја страница од оваа книга сретнуваме по некоја нова добродетел, по некое преточување на Божјите заповеди во дело... Continue Reading →

Originalen post ...