„Огнената река“, Александар Каломирос (13.08.2007) Со благослов на Митрополиот Европски г. Пимен, во изданние на Европската епархија на Македонската Православна Црква излезе од печат книгата „Огнената река“ на авторот Александар Каломирос. Книгата е издадена по повод 40-годишнината од обновувањето на Охридската Архиепископија во лицето на Македонската Православна Црква. Подолу следи предговорот кон книгата на Неговото... Continue Reading →

Originalen post ...