Интервјуто со митрополитот Антониј Сурошки е издадено како додаток во книгата „За светото и возвишено служење на свештеникот Божји“. Во него митрополитот Антониј, кој имал големо пастирско искуство, ни дава драгоцени одговори за многу теми: бракот, семејството, љубовта, пастирскиот живот и служење, и уште многу теми кои го допираат секој човек. Од срце ви ја... Continue Reading →

Originalen post ...