Др Александар Каломирос Мислам дека до сега ја допревме главната поента, што навистина се вечниот пекол и вечниот рај, и кој всушност е одговорен за оваа разлика. На иконата на Последниот Суд Го гледаме нашиот Господ Исус Христос седнат на престол. Од Неговата десна страна ги гледаме Неговите пријатели, благословените мажи и жени, кои живееја... Continue Reading →

Повеќе ...