Title : Само чудото на покајанието може да нè спаси

Само чудото на покајанието може да нè спаси

Example User · 3 days ago

    0 minutes, 6 seconds


Source: https://www.mocdanz.org.au/mk_MK/%d0%a1%d0%b0%d0%bc%d0%be-%d1%87%d1%83%d0%b4%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%ba%d0%b0%d1%98%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%b5%d1%82%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d0%

Share:

Example User

All author posts

Related Posts

Image Description
3 months ago

Копнеж – духовно да се прогледа – „Господи, да прогледам!“ (Дедо Наум)

Копнеж – духовно да се прогледа (10.01.2021 16:58) Во денешното евангелие (Лука 18, 35–43), слепиот повикува кон Господ Христос: „Исусе, Сине Давидов, помилуј ме“. Оваа состојба го покажува првиот степен од духовниот раст – чистењето на срцето од страстите. За овој степен од духовниот развој се ка...

Image Description
4 months ago

Митрополит Струмички Наум: Неправедно богатство (03.12.2020)

 Митрополит Струмички Наум:Неправедно богатство (03.12.2020 ) Деца, го слушнавте денешното евангелие: „И Јас ви велам: создадете си пријатели со неправедно богатство, па кога осиромашите, да ве примат во вечните живеалишта“ (види: Лука 16, 1–10). Кој е тој несправедлив настојник; со какво непр...