Title : Среќата не е главна цел на бракот

Среќата не е главна цел на бракот

Example User · 3 weeks ago

    0 minutes, 6 seconds


Source: https://www.mocdanz.org.au/mk_MK/%d0%a1%d1%80%d0%b5%d1%9c%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%b5-%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-%d1%86%d0%b5%d0%bb-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%80%d0%b0%d0%ba%d

Related Posts

Image Description
6 months ago

Стефан, Архиепископ Охридски и Македонски: БЕСЕДА

 (Обновено) Стефан, Архиепископ Охридски и Македонски           Беседа на Литургијата во манастирот на св. Наум Охридски (04.10.2004) Свети отци и маченици македонски, молете Го Бога за нас! Одамна, а можеби и никогаш, за ваков повод и токму о...

Image Description
3 months ago

Што е битно за да дојде до промена? (Дедо Наум)

Секој сака да е некој, никој не сака да расте (02.01.2021 10:54) Многу луѓе се незадоволни од одредени состојби. Тие состојби може лично да ги засегаат, а може да ја засегаат пошироката јавност, како и целото општество. Сите тие сакаат таквите состојби да се променат и мнозина од нив својата желба и...

Image Description
5 months ago

За оние што се мислат безгрешни, пречисти и сигурно спасени, па сега ќе ја спасуваат и Црквата

За оние што се мислат безгрешни, пречисти и сигурно спасени, па сега ќе ја спасуваат и Црквата (30.10.2020 22:10) Секогаш се чудам кога ќе видам дека луѓето, кои себеси се нарекуваат христијани, не ја сфаќаат основната христијанска вистина – најубаво кажана од преподобниот отец наш Јустин Ќелиски, п...