Title : Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (3-та Недела по Педесетница)

Света Литургија во црквата Свети Никола во Перт (3-та Недела по Педесетница)

Example User · 4 weeks ago

    0 minutes, 6 seconds


Source: https://www.mocdanz.org.au/mk_MK/%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bb%d0%b8%d1%82%d1%83%d1%80%d0%b3%d0%b8%d1%98%d0%b0-%d0%b2%d0%be-%d1%86%d1%80%d0%ba%d0%b2%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%

Share:

Example User

All author posts

Related Posts

Image Description
7 months ago

Во Пакистан започна градбата на првиот православен храм

ВО ПАКИСТАН ЗАПОЧНА ГРАДБАТА НА ПРВИОТ ПРАВОСЛАВЕН ХРАМ Како што соопштува  The Orthodox Church, во Пакистан започна градбата на првиот православен храм. Минатата недела беа осветени темелите за новиот храм и започна неговата градба. На чинот на осветувањето присуствувале и претставниците на му...

Image Description
1 month ago

Промовирана книгата „Несвети, а свети и други раскази“ од Епископот Тихон

Скопје, 04 октомври 2016 НУБ „Свети Климент Охридски“ "Промовирана книгата „’Несвети, а свети’ и други раскази“ од Епископот Тихон"  Денес, 4 октомври 2016 год., во просториите на НУБ „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во свечена и срдечна духовна атмосфера се одржа промоцијата на македонското...