ОГЛЕДАЛО

NEWSPAPER / MAGAZINE / RSS AGREGATOR


С нами Бог!

Утеха во денешната состојба со вирусот Отец Пимен (Влад) е настојател на Ќелијата – Воведение на Пресвета Богородица – на Света Гора Атонска, која припаѓа на Скитот Лаку. Драги мои! Сакам на кратко да поговорам со вас, седејќи со чашка кафе. Си...


Take Me Top
Copyright © 2017 Ogledalo   |   All Rights Reserved   |   Designed By Zoran shefot Bogoevski