Човек – кактус

Example Super-Admin User · 1 month ago

    0 minutes, 15 seconds


Елефтериос Елефтеријадис, психолог Човекот кој не зборува, кој не се грижи за себе, завршува како кактус. Собира, собира, собира во себе сѐ дотогаш кога он него почнуваат да излегуваат трња. И тогаш не може да се зближи со луѓето околу него. Затоа, да бидеш резервиран кога ќе видиш еден човек груб, осамен, помрачен... Можеби крие...... Continue Reading →

Source: https://crkvaveles.wordpress.com/2024/03/04/%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D1%82%D1%83%D1%81/

Share:

Example Super-Admin User

Aut dolor fugit impedit incidunt. Unde repellat commodi illum voluptas. Quisquam consequatur autem quae ipsam. Corporis voluptate aspernatur minus omnis. Maiores aut fugit mollitia eaque. Praesentium facere alias dicta delectus et rerum. Dolorem animi cum cumque accusantium vel autem. Eos iste reprehenderit et odit eius voluptas modi. Sequi dolorum dolorem inventore saepe quibusdam. Impedit in est repudiandae consequatur fugit fugit. Dolorem et illum neque aut sint et.

All author posts

Related Posts

Image Description
1 month ago

Големиот лек

Големиот лекКога не живееш со Христа, живееш во меланхолија, во тага, во немир, во неволја. не живееш како што треба. Тогаш се појавуваат многу абнормалности и во телото. Телото, ендокрините жлезди, црниот дроб, жолчката, панкреасот, желудникот се погодени.Тие ви велат: „За да бидете здрави, наутро...

Image Description
3 years ago

Дете со пречки во развојот

Архиепископ на Тирана и цела Албанија, г. Анастасиос Јанулатос На едно предавање во Универзитетскиот амфитеатар, архиепископот на Тирана г. Анастасиос Јанулатос ја кажа следнава приказна: Еднаш една жена забремени во подоцнежна возраст и лекарите ѝ велеа дека треба да ја прекине брем...

Image Description
6 hours ago

Гледајте се според Евангелието, а не низ очите на другите.

 Гледајте се според Евангелието, а не низ очите на другите.Кој ти рече дека не можеш?Кога, кој и зошто ти кажа дека не можеш?Не можете да го познаете Бог.Не можете да постите.Не можете да се молите.Не можете да ја поднесете целата црковна служба.Не можете да слушате духовен говор.Не можете да читате...