Сѐ што не ме убива, ме прави ли посилен?

Example Super-Admin User · 1 month ago

    0 minutes, 13 seconds


Сѐ што не ме убива, ме прави посилен? Ана Кирјанова Сѐ што не ме убива, ме прави посилен! Тоа го рекол Ниче, тогаш полудел, а потоа и умрел. Затоа што ова се убави зборови, но тоа не е вистина. Сѐ што не нѐ убива во тој миг, нѐ убива постепено, незабележливо. Ја убива нашата добрина...... Continue Reading →

Source: https://crkvaveles.wordpress.com/2024/05/17/%D1%81%D1%90-%D1%88%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%BC%D0%B5-%D1%83%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0-%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BB%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D0%BD/

Share:

Example Super-Admin User

Aut dolor fugit impedit incidunt. Unde repellat commodi illum voluptas. Quisquam consequatur autem quae ipsam. Corporis voluptate aspernatur minus omnis. Maiores aut fugit mollitia eaque. Praesentium facere alias dicta delectus et rerum. Dolorem animi cum cumque accusantium vel autem. Eos iste reprehenderit et odit eius voluptas modi. Sequi dolorum dolorem inventore saepe quibusdam. Impedit in est repudiandae consequatur fugit fugit. Dolorem et illum neque aut sint et.

All author posts

Related Posts

Image Description
2 weeks ago

Лош ден...

 Лош ден...Пред некој ден се чувствував лошо. Еден пријател ме виде и ме праша. „Не си во ред;“. „Добро сум“, одговорив, „Едноставно не се чувствувам добро додека зборуваме. Но, наскоро ќе помине, фала богу...“. „И што ќе правиш сега? ме праша. „Ништо... Не морам ништо да правам, исто како што небот...

Image Description
1 month ago

Блажен е човекот...

  Блажен е човекот...Свети Јустин ПоповиќБлажени се оние кои плачат за повеќе добрина во луѓето и меѓу луѓето, бидејќи малку ја има;кои плачат за повеќе љубов, зашто и неа малку ја има;кои плачат за повеќе правда, затоа што и од неа има малку.Блажени се сите кои плачат за повеќе вистина, за повеќе м...

Image Description
1 month ago

Да бараме ли прошка од непокајан човек?

Елефтериос Елефтеријадис, психологДа бараш прошка од човекот непокајан во момент кога не си музгрешил ништо, му причинува зло и нему и на врската и тебе... Да ја наведнуваш постојано главата, кога другиот неманикакво расположение да слушне, тоа ќе го направи да се однесува уште полошо,од ден на ден....