Господ ја има мојата душа...!

Example Super-Admin User · 1 week ago

    0 minutes, 40 seconds


 Господ ја има мојата душа...!


Господ ја има мојата душа...!

Господ да ги благослови сите оние кои продолжуваат да бидат силни и имаат море од чувствителност...

Има Господ за сите оние кои сакаа нешто што не го добија...

Има Господ за сите оние кои страдаат во тишина и тивко плачат...

Има Господ за сите кои имаат големо срце…

Има Господ за сите оние кои го свиткаат едното колено и се потпираат на другото да станат...

Има Господ за сите оние кои ја прифаќаат тешката шлаканица на животот и доброволно го вртат другиот образ...

Има Господ за сите оние на кои не им е гајле дали ќе изгубат се освен душата...

Господ да ги благослови сите оние кои ќе најдат сила и ќе се борат со „победничката“ болка...

Има Господ за сите оние кои горат во огнот на животот и бараат да се разладат во Божествената оаза...

Господ ја има мојата душа..!

Тагата се теписите на животот, но ние ќе го засладиме со бонбоната на верата и молитвата...

Бог има…

извор: Интернет

Source: https://poukinasvetitestarci.blogspot.com/2024/07/blog-post_10.html

Share:

Example Super-Admin User

Aut dolor fugit impedit incidunt. Unde repellat commodi illum voluptas. Quisquam consequatur autem quae ipsam. Corporis voluptate aspernatur minus omnis. Maiores aut fugit mollitia eaque. Praesentium facere alias dicta delectus et rerum. Dolorem animi cum cumque accusantium vel autem. Eos iste reprehenderit et odit eius voluptas modi. Sequi dolorum dolorem inventore saepe quibusdam. Impedit in est repudiandae consequatur fugit fugit. Dolorem et illum neque aut sint et.

All author posts

Related Posts

Image Description
1 month ago

Нејзиниот мирис, а не злобата...

 Нејзиниот мирис, а не злобатаНашите постапки, оние што излегуваат од нас, не само што излегуваат од нашите усти, туку излегуваат од нас самите, од нашиот дух и им го откриваат на другите луѓе нашето духовно битие.Луѓето ја гледаат нечистотијата на нашиот дух. Тоа нè прави нечисти. Луѓето нè гледаат...

Image Description
2 years ago

Пливав во блаженство! – Преподобен Серафим Саровски

…Цела ноќ си поприкажавме co отец Гуриј за отец Серафим, цела ноќ речиси не спиевме од радост, а следниот ден заминавме кај отец Серафим во неговата блиска пустина, дури и без да јадеме и пиеме; цел ден до доцна во ноќта, ни јадени ни пиени, поминавме така крај вратата на неговата ќелија. Илјадници...

Image Description
1 month ago

Прашањето е КАКО ...

 Прашањето е КАКО ...Велиш дека се исповедаш, се причестуваш и се молиш.Велиш дека си човек на Црквата, но на крајот остануваш себеси. Годините минуваат, но ништо не се менува. Често сте станале тиранин, па дури и демон за другите. Некаде грешиш. Некаде можеби се одмаравте или се справувавте со ваши...