Бог не гледа кој е кој! (Св. Јован Лествичник)

Example Admin User · 3 years ago

    0 minutes, 4 seconds


обновување на лозинка

враќање на лозинка

А лозинка ќе ви биде испратено до вас.

Source: https://pokajanie.mk/2020/08/08/28724/

Share:

Example Admin User

Error facere repudiandae qui aut quia. Nihil incidunt at maiores earum voluptates saepe modi. Aut recusandae qui fuga quaerat iure. Doloremque praesentium inventore natus. Aspernatur doloremque iste voluptas placeat. Incidunt qui quia enim ducimus asperiores aliquam doloribus. Aut voluptatem voluptas earum ducimus neque laboriosam sint.

All author posts

Related Posts

Image Description
1 month ago

ШТО НАЈМНОГУ ГО ВРЗУВА МАЖОТ ЗА ЖЕНАТА (Старец Пајсиј)

Љубов меѓу сопружниците – Игуманијо, дали му напиша на Димитриј честитка за венчавката? – Да, старче. – Донеси ја честитката и јас нешто да додадам: „Христос и Пресвета Богородица нека бидат покрај вас. Ти давам благослов, Димитриј, да се скараш со цел свет, освен со Марија! Истото важи и за Марија!...

Image Description
1 week ago

Првите Апостоли Петар и Павле

  Првите Апостоли Петар и ПавлеСе прашувам и се чудам, како Светите Апостоли кои ги празнуваме денес, постигнале толку големи и извонредни чуда! И како може некој да не се восхитува и чуди?Размислете, браќа мои, што бил Апостол Петар порано? Рибар. Тој не знаеше ништо друго освен да лови риба со мре...

Image Description
1 week ago

Каква е Вашата вера

 Каква е вашата вера...Еднаш еден Узбекистанец дојде кај Свети Серафим Саровски, го донесе својот петнаесетгодишен син, падна пред нозете на свештеникот и кажа: „Руски отец!  Молете се за нашиот син, тој е болен!  - Дали веруваш дека Бог може да помогне?  - го праша отец Серафим.  - Јас верувам!  -...