Лекција, благослов и љубов

Example Super-Admin User · 1 month ago

    0 minutes, 15 seconds


Елефтериос Елефтеријадис, психолог Поради три причини доаѓаат луѓето во нашиот живот. Или како лекција, или како благослов, или од љубов... Доаѓаат како лекција за да нѐ научат на нешто. Некогаш на лесен начин, некогаш со болка. Со тешкотија, со зло. Често не го сфаќаме тоа, но дури тешкотиите, конфликтите, кавгите, расправиите имаат нешто да ни...... Continue Reading →

Source: https://crkvaveles.wordpress.com/2024/05/22/%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2-%D0%B8-%D1%99%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%B2/

Share:

Example Super-Admin User

Aut dolor fugit impedit incidunt. Unde repellat commodi illum voluptas. Quisquam consequatur autem quae ipsam. Corporis voluptate aspernatur minus omnis. Maiores aut fugit mollitia eaque. Praesentium facere alias dicta delectus et rerum. Dolorem animi cum cumque accusantium vel autem. Eos iste reprehenderit et odit eius voluptas modi. Sequi dolorum dolorem inventore saepe quibusdam. Impedit in est repudiandae consequatur fugit fugit. Dolorem et illum neque aut sint et.

All author posts

Related Posts

Image Description
1 month ago

Не кажувај: „Немам гревови“

Не кажувај: „Немам гревови“Дали би сакале да знаете дали Исповедта е толку потребна?Порано почесто одевте на исповед, но прекинавте затоа што некој ве исмејуваше поради тоа. Не требаше да прекинуваш. Кого не се исмејуваат луѓето?Знаете што рече најпроникливиот од сите: „Тешко вам што се смеете сега,...

Image Description
1 month ago

„На Бог му требаат вакви деца со причина“

 „На Бог му требаат вакви деца со причина“На 43 години ја очекував Ања со Даунов синдром.Знаев дека ќе биде вака: Во 11-тата недела направивме пренатален преглед и докторот забележа дека нема назална коска и резултатот од тестот за абнормалности на фетусот покажа дека веројатноста за трисомија 21 е...

Image Description
1 day ago

По искушенијата доаѓа духовна радост...

 По искушенијата доаѓа духовна радост...Искушенијата се даваат за да се откријат скриените страсти, да се бориме со нив и така да ја исцелиме душата. Тие се и пример за божествена милост.Затоа, оставете се со доверба во Божјите раце и побарајте помош од Него да ве зајакне во вашата борба. Надежта во...